23 Haziran 2014 Pazartesi

Burhaniye Villaları


Emlak ve turizm şirketleri yeni tatil anlayışı doğrultusunda misafirlere kiralık yazlık villalar hazırlamaktadır. Antalya, Aydın, Muğla, Balıkesir gibi turistik şehirlerin tatil beldelerinde hazırlanan villalar misafirlerin zevk ve ihtiyaçlarına göre hazırlanarak sunulmaktadır. Bodrum, Marmaris, Fethiye, Alanya, Kaş, Kalkan, Burhaniye gibi beldeler ve bu beldelerin civarında bulunan kiralık yazlık villalar internet üzerinden seçilerek rezervasyon yapılmaktadır. Balıkesir ilinin şirin tatil beldesi Burhani yazlık villaları misafirlere keyifli bir tatil yaşatmaktadır.

Burhaniye tatil beldesi Marmara Bölgesinde yer almakta ve Ege denizine kıyısı bulunmaktadır. Kilometrelerce uzanan ince kumlu kumsalları, pırıl pırıl denizi, bol oksijenli havası ile misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Burhaniye kiralık yazlık villaları dayalı döşeli olarak kiralanmaktadır. Villa içerisinde yatak odası, salon, mutfak, banyo ve wc yer almaktadır. Bahçe içerisinde bulunan villaların özel veya ortak yüzme havuzu bulunmaktadır. Bahçede otopark da yer almaktadır. Mutaasıp aile villaları korunaklı, dışarıdan bahçe ve havuzu görülmeyecek şekilde hazırlanmaktadır. Balayı çiftleri için Burhaniye’nin en güzel konumunda denize sıfır, deniz manzaralı, orman kıyısında villalar sunulmaktadır.

Web sayfası üzerinde villa özellikleri, villa fiyatları, villa fotoğrafları, sezon bilgileri, sezon fiyatları yer almakta, misafirler ihtiyaç ve zevklerine göre seçtikleri villayı internet üzerinden rezervasyon yaptırmaktadır. Günlük, birkaç günlük, haftalık, birkaç haftalık, aylık kiralık villa rezervasyonu yapılmakta, villa kiralama süresine misafirler karar vermektedir.

Burhaniye kiralık villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları, beyaz eşyalar, her odada klima bulunmaktadır. Tatil başladığında internet üzerinden fotoğrafları görülerek seçilen villa misafirlere teslim edilmektedir.