25 Nisan 2014 Cuma

Fethiye Kiralık Villa


Dünyada uzun yıllardır bilinen ve Türkiye’de yeni tatil trendi olan kiralık villada tatil ilgi görmeye ve  tercih edilmeye başlanmıştır. Turizm ve emlak şirketleri Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinin en güzel konumlarında villalar hazırlamakta ve tatil yapmak isteyen misafirlere sunmaktadır. Antalya, İzmir, Muğla, Aydın, Marmaris, Bodrum, Kemer, Alanya, Göcek, Fethiye kiralık villaları her yıl binlerce misafirin konaklamasını sağlamaktadır.

Fethiye kiralık villa hizmeti veren emlak ve turizm şirketleri ofis ve internette yer alan kiralık villa web sitelerinden rezervasyon gerçekleştirmektedir. Yazlık villa tipleri müstakil, site içinde, ikiz villa gibi tiplerdedir. Konforlu ve lüks villa bahçesinde özel yüzme havuzu veya ortak yüzme havuzu yer almaktadır. Şık dekore edilen villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları yer almaktadır. Temiz bir şekilde teslim edilen villalar misafirler tarafından istenen gün sayısı kadar kiralanmaktadır.

Kiralık villa misafirleri özgür bir tatil yaşamaktadır. İstedikleri zaman villada dinlenmekte, vakit geçirmekte, istedikleri zaman villanın bulunduğu tatil beldesinde çeşitli aktiviteler yapmaktadır. Kültür turlarına katılarak yöreyi yakından tanımakta, tekne gezilerine katılarak görkemli güzelliğe sahip koylarda denize girmekte, adaları gezmektedir.

Fethiye kiralık villa misafirleri istedikleri zaman uyanıp kahvaltı yapmakta, istedikleri zaman Fethiye tatil beldesinde yer alan restoranlarda taze leziz deniz ürünleri yemekte, eğlence mekanlarında eğlenmektedir.

Yazlık villa tatili yapan misafirler eğlenmiş ve dinlenmiş olarak villadan ayrılmaktadır.