12 Nisan 2014 Cumartesi

Antalya Manavgat Tatil Beldesi


Antalya dünyaca ünlü tatil beldesidir ve dünyanın dört bir yanından her yıl binlerce turist gelmektedir. Denizi, kumu, güneşi ile eşsiz bir tatil sunar. Manavgat sahil şeridi 64 kilometredir. Tatilde yapılabilecek sayısız aktivite bulunmaktadır ve misafirler hem eğlenmekte hem dinlenmektedir. Antalya iline bağlı Manavgat ilçesi de yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği bir tatil beldesidir. Antalya’nın en büyük 2. İlçesi olan Manavgat doğal güzellikleri ile de bilinmektedir. Manavgat şelalesi buradadır ve Manavgat Irmağı üzerinde yer almaktadır.



Manavgat sınırları içerisinde yer alan Side, Selge antik kentleri M.Ö. 6. Yüzyılda kurulmuştur ve Manavgat önce Selçuklu ve daha sonra Osmanlı İmparatorluğu toprakları arasına katılmıştır.

Toros dağları ile çevrili olan Manavgat’ın eşsiz güzellikte kumsalları bulunmaktadır. Alabildiğine deniz, kum, güneş ile rüya gibi bir tatil yaşanmaktadır. Manavgat’a tatile gelen misafirler otel, motel ve Manavgat kiralık yazlık villada konaklamaktadır. Manavgat kiralık villa hizmeti veren emlak ve turizm şirketleri villaları dayalı döşeli olarak kiraya vermektedir. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı olan Manavgat’ta misafirler tüm odaları klimalı yazlık villada konforlu bir tatil yaşamaktadır.

Manavgat kiralık yazlık villa misafirleri villalarında dinlenmekte, yemek ihtiyaçlarını villada veya Manavgat sahil şeridinde yer alan restoranlarda karşılamaktadır. Kafe, bar ve diskolarda doyasıya eğlenmektedir.

Manavgat’ta tatil yapan misafirler tekne turu ile mavi yolculuk yapmakta,plajlarda güneşlenmekte, su sporları yapmakta, Manavgat şelalesini gezmekte, doğa yürüyüşü yapmaktadır.