14 Ekim 2014 Salı

Antalya Side Yazlık Kiralama

Akdenizin en güzel tatil şehri olan antalya tatil bölgeleri dünyaca ünlüdür ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğramaktadır. Antalya Manavgat ilçesine 8 km. uzaklıkta bulunan Side tatil beldesi eşsiz bir tatil sunmaktadır. Side yazlıkları emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanarak misafirlere sunulmaktadır. Yazlık misafirleri doğa harikası Side’de denize girmekte, doğa gezileri, tekne gezileri, kültür gezileri yapmaktadır.

Side tatil beldesinin en güzel konumlarında yer alan yazlıklar günlük, haftalık, birkaç günlük, aylık veya uzun süreli olarak kiralanabilmektedir. İnternet üzerinde kiralık yazlıklar hakkında bilgiler, yazlık fotoğrafları, kiralama şartları gibi tüm bilgiler yer almaktadır. Dayalı döşeli olarak kilanan yazlıklar deniz manzaralı, denize sıfır, tatil beldesi merkezinde, merkezden uzak, orman kıyısında, orman manzaralı gibi farklı özelliklerde olup zevke ve ihtiyaca uygun yazlık kiralama imkanı bulunmaktadır.

Antalya Side yazlıkları müstakil ev, villa, apartman dairesi gibi farklı özelliklerdedir. Yazlıklar bir veya birden fazla yatak odalı olarak çeşitlilik göstermektedir. Dayalı döşeli yazlıklarda yatak odaları, salon, banyo, mutfak bulunmaktadır. Bahçeli ve yüzme havuzlu yazlık kiralamak da mümkündür.  Yazlık evlerin içerisinde konforlu, rahat, hijyenliği sağlanmış mobilyalar, yataklar yer almaktadır. Yazlıklar da Tv., dvd, uydu alıcı, internet bağlantısı mevcuttur. Yatak odasında temiz nevresim takımları, havlu takımları bulunmaktadır.

Yazlık kiralama esnasında belirtilen fiyatlar geçerli olup elektrik, su gibi giderler için ek bir ücret talep edilmemektedir. Yazlıklar teslim tarihinde temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Bahçe ve havuz bakım ve temizliği günlük olarak yapılmakta, haftada bir ise yazlık temizliği gerçekleştirilmekte, ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Ev ortamı sıcaklığında eşsiz bir tatil yaşanmaktadır.

Side’de yazlık misafirleri hem eğlenmekte hem dinlenmektedir. Manavgat şelaleleri, Titreyen Göl, Side Müzesi, Sorgun Ormanı misafirlerin gezecebileceği yerler arasındadır. Yamaç paraşütü, koy gezileri, dalış ve su sporları, bisiklete binme,  yapılan aktiviteler arasında yer almaktadır.