3 Mart 2014 Pazartesi

Antalya Villaları


Dünyaca ünlü tatil beldesi Antalya her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Akdeniz’in berrak ve temiz denizi, dört mevsim ısıtan güneşi, alabildiğine uzanan kumsalları, büyüleyici koyları, tarihi ve kültürel mirasları nedeniyle misafirler tatil için Antalya’yı tercih ediyor.

Antalya tatil beldeleri arasında Bodrum, Kemer, Kaş, Alanya, Bitez, Gümüşlük, Kalkan gibi onlarca belde yer alıyor. Antalya’ya gelen misafirler otel, motel, pansiyon, kiralık yazlık villa gibi konaklama tesislerinde konaklıyor.

Antalya’da villada konaklamak isteyen misafirler için hazırlanan kiralık yazlık villalar farklı tiplere ve farklı özelliklere sahip bulunuyor.  Villalar özellik bilgileri, sezon bilgileri, villa fotoğraflarıyla web sayfası üzerinde yer alıyor. Villa kiralamak isteyen misafirler istedikleri beldeden villa seçmek için filtreleme yaparak villaları ekranda görebiliyorlar.

Kemer kiralık yazlık villa, bodrum kiralık yazlık villa, Kaş kiralık yazlık villa gibi beldelere göre yapılan filtrelemeler sonucu ekrana gelen villalardan istedikleri özelliklere sahip villayı seçen misafirler rezervasyonu hızlı bir şekilde yapabiliyor.

Denize sıfır, deniz manzaralı, dağ manzaralı, orman manzaralı, dağ yamacında, orman kıyısında olan villalar bulunuyor. Özel yüzme havuzlu, ortak yüzme havuzlu, çocuk yüzme havuzlu villa modelleri bulunuyor. Misafirler istedikleri konumda villayı seçiyor ve tatil başladığında web sitesinden görerek beğendikleri villaya yerleşiyor. Rezervasyon sırasında belirtilen ücret dışında ek bir ücret talep edilmiyor.

Antalya kiralık villa modelleri 1, 2, 3, 4, 5 yatak odalı olabiliyor. Villa içerisinde tüm ev dekorasyon eşyaları bulunuyor ve konforlu villada eşsiz bir tatil yaşanıyor. Villada tatil yapan misafirler istedikleri zaman villada vakit geçiriyor, istedikleri zaman ise bulundukları tatil beldesinde denize giriyor, güneşleniyor, mavi yolculuğa çıkıyor. Günübirlik ve konaklamalı kültür turlarına katılarak bölgede yer alan tarihi ve turistik yerleri geziyor.  Su sporları ve dalış, yamaç paraşütü, foto safari, jip safari, doğa yürüyüşü, bisiklete binme yapılan aktiviteler arasında yer alıyor.