14 Şubat 2014 Cuma

Antalya Balayı Villası


Turizmin başkenti sayılan Antalya birçok tatil beldesinde her yıl binlerce misafire ev sahipliği yapıyor. Kaş, Kemer, Kalkan, Göcek, Marmaris, Alanya, Fethiye gibi birçok beldesi  sahilleri yerli ve yabancı turistlerin eşsiz tatillerini yaşadıkları yerler oluyor.

Tatil beldelerine gelen misafirler otel, motel, pansiyon ve kiralık yazlık villa, kiralık yazlık evlerde konaklıyorlar. Emlak ve turizm şirketleri web sitesi üzerinden villa kiralama hizmeti sunuyor. Farklı tiplerde farklı özelliklerde villalar emlak ve turizm şirketlerinin portföyünde yer alıyor.

Yeni evlenen çiftlerin balayı tatilleri için de balayı villaları sunulmaktadır. Antalya’nın en güzel beldelerinde yer alan balayı villaları sessiz, sakin konumda bulunmaktadır. Balayı çiftlerinin tercihine sunulan villalar denize sıfır, orman manzaralı, deniz manzaralı, orman kıyısında, panoramik tatil beldesi manzaralı gibi farklı özelliklere sahiptir.

Dayalı döşeli balayı villa içerisinde ev dekorasyon eşyalarının tümü yer almaktadır. Balayı çiftleri zamanlarını özgür bir şekilde geçirmektedir. İstedikleri zaman lüks villada, istedikleri zaman tatil beldesinin kafe, bar, disko gibi eğlence merkezlerinde eğlenmektedir.  Villanın özel havuzunu kullanmakta, havuz kıyısında güneşlenmekte veya tatil beldesinin kumsallarında güneşlenerek pırıl pırıl denize girmektedir.

İsteyen çiftler mavi yolculuğa çıkarak Antalya tatil beldelerinde yer alan büyüleyici güzellikteki koylara, adaları gezmektedir. Dalış, su sporları, yamaç paraşütü, doğa yürüyüşü, jip safari Antalya tatil beldelerinde yapılabilecek aktivitelerden bazılarıdır.

Balayı tatiline gidecek çiftler web sitesine girip balayı villalarını seçtikten sonra hızlı ve kolay bir şekilde web sayfasından rezervasyon yaptırabilmektedir. Erken rezervasyon indirimleri yapılmaktadır. Balayı villalarına rezervasyon sırasında belirtilen ücret dışında ek bir ücret talep edilmemektedir. Elektrik, su, gaz gibi giderler ödenen ücrete dahil bulunmaktadır.

Web sitesinde fotoğrafları görülerek rezervasyon yaptırılan konforlu kiralık villa, balayı çiftlerine temiz bir şekilde teslim edilir.