7 Ocak 2014 Salı

Antalya Yazlıkları


Doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Antalya’ya her yol binlerce yerli ve yabancı turist ulaşıyor ve eşsiz bir tatil yaşıyor. Gezilecek görülecek yerlerin çok olması, tatilde yapılacak sayısız aktivite bulunması, konaklamanın sorun olmaması, beş yıldızlı konforlu otellerin, motellerin, pansiyonların, beş yıldızlı otel konforunda Antalya kiralık yazlıkların bulunması nedeniyle yoğun ilgi ve talep görüyor.
Antalya’da yazlık ev, yazlık villa, tatil evi kiralayarak tatil yapmak isteyenler için emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanan web siteleri üzerinden de hizmet sunuluyor. Web sitesine giren misafirler Antalya ili ve Kemer, Alanya, Bodrum, Bitez, Kaş, Kalkan gibi Antalya bölgesinde yer alan tatil belderinde bulunan Antalya yazlıklarını inceleyerek yazlık seçmekte, hızlı bir şekilde internet üzerinden rezervasyon gerçekleştirilmektedir.
Antalya yazlıkları yazlık villa, müstakil ev, apartman dairesi, site içinde apartman dairesi, çiftlik evi, köy evi gibi tiplerde bulunuyor. Kiralık yazlık villa veya kiralık yazlık ev bahçesinde özel veya ortak yüzme havuzu yer alıyor. Havuz kenarında şezlonglar, bahçe masa ve sandalyeleri, bahçe salıncağı, barbekü ve otopark yer alıyor.

Zevkle döşenmiş, içinde tüm dekorasyon eşyalarının yer aldığı  Antalya kiralık yazlık evleri ihtiyaç ve zevklere uygun olarak hazırlanmıştır. Bir ve birden fazla yatak odası bulunan yazlık evlerin geniş ve ferah salon ve açık amerikan mutfağı bulunuyor. Salonda ve yatak odalarında klima yer alıyor. Konforlu, geniş, rahat oturma grupları, yemek masası ve sandalyeler salon dekorasyon eşyaları arasında bulunuyor. Yatak odalarında ortopedik yataklar, gardrop, komodin yer alıyor. Hijyen mutfak, banyo ve tuvalet bulunuyor. Bazı kiralık yazlıklarda birden fazla banyo bulunuyor.

Antalya yazlık evlerde kalan misafirler rüya gibi bir tatil yaşıyor. Özgür bir şekilde istedikleri zaman villada, istedikleri zaman Antalya tatil beldelerinde, plajlarda, eğlence merkezlerinde vakit geçiriyor, eğleniyor, coşuyor.  Yemek ihtiyaçlarını villa veya tatil beldesi restoranlarında karşılıyor.